Mitä tapahtuu kuvauksen jälkeen?

Koevedosten toimitus

Kuvauksen jälkeen, yleensä noin kahden viikon kuluessa, saat sähköpostilla tunnukset koevedosgalleriaan.

Koevedokset ovat kevyesti muokattuja kuvia, eli kuvan valotus, värit ja rajaus muuttuvat vielä lopulliseen valmiiseen kuvaan. Huomaattehan, että myös kuvat on muokattu valokuvaamon kalibroidulla näytöllä, joten ne saattavat näyttää hieman erilaiselta kotikoneella tai puhelimessa.

Kuvatilauksen tekeminen

Kirjaudu sisään koevedosgalleriaan syöttämällä sähköpostissa saamasi henkilökohtainen kuvaustunnuksesi. Koevedosgalleriassa pääset näkemään kaikki kuvaajan valitsemat koevedoskuvat.

Kuvien tilaaminen onnistuu kätevästi koevedosgalleriasta, mutta voit tilata ne myös suoraan valokuvaamosta. Autan mielelläni teitä valitsemaan juuri teille sopivat kuvatuotteet ja kerron mielelläni myös lisää eri vaihtoehdoista.

Jos sinulla on toiveita kuvien muokkaukseen, voit jättää kommentin ostoskorista löytyvään kuvakohtaiseen kommenttikenttään.

Kuvien valotus, värit ja rajaus muuttuvat todennäköisesti lopulliseen kuvaan.

Valmiiden kuvien toimitus

Kun olet tehnyt kuvatilauksen, aloitan kuvien valmistusprosessin. Kuvat käsitellään ja sen jälkeen printataan sekä viimeistellään. Kuvien käsittelyssä kuvaaja käyttää omaa näkemystään sekä asiakkaan toiveita.

Valmiiden kuvien toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa riippuen sesongista: esimerkiksi kesällä kuvien toimitusaika on pidempi.

Kuvat ovat toimitettavissa valokuvaamosta tai ne voidaan toimittaa postitse. Kuvat luovutetaan maksua vastaan.