033A2047-Edit.jpg

Studio Saarinen

Poikkeus aikatauluihin
Koulukuvausten alkaessa studio avoinna vain varauksesta. Olen paikalla useimpina iltapäivinä ja viikonloppuisin. Kuvausajat voitte varata ottamalla yhteyttä. Koulukuvaukset eivät vaikuta varattuihin kuvauksiin tai kuvatilauksien aikatauluihin.
Maanantai Varauksesta
Tiistai Varauksesta
Keskiviikko Varauksesta
Torstai Varauksesta
Perjantai Varauksesta
Lauantai Varauksesta
Sunnuntai Suljettu
 

Kuvatuotteet

Tallennetaan hetket kuvatuotteiksi

Tilaa itsellesi valokuvaamolaatuiset kuvatuotteet
Kymppikuvat valmistamme sinulle yleensä tunnissa, mutta viimeistään aina seuraavaksi päiväksi. Pienet kuvatilaukset valmistamme myös odottaessa.

Kuvien tilaaminen on yksinkertaista ja nopeaa
Studiolla on käytössä kuvatilauskioski, jonka avulla suurienkin kuvamäärien tilaaminen käy kätevästi. Voit myös lähettää yksittäisiä kuvia sähköpostilla tai esimerkiksi WhatsAppilla.

Kioskissa on saatavilla myös valikoima kiitos- ja kutsukorttipohjia. Myös kuvakollaasien valmistaminen onnistuu kätevästi. Suunnittelemme ja teemme kiitoskorttipohjia myös tilauksesta.

 

tilauskioski.jpg

KEHYKSET & POHJUKKEET

Kuva ansaitsee arvoisensa kodin. Studio Saarisen valikoimasta löydät kehykset ja pohjukkeet kuvillesi. Suurin osa valikoimasta on nähtävillä verkkokaupassa ja kaikki tuotteet ovat saatavilla sieltä ja tietenkin valokuvaamosta Koulukadulta. Autan myös mielelläni valitsemaan juuri teidän kuvallenne sopivat kehykset ja viimeistelyn.