Olen 21-vuotias valokuvaaja Jalasjärveltä, Kurikasta. Astuin heinäkuussa 2017 yrittäjän saappaisiin, jatkaen yli 40 vuotta toiminutta valokuvaamoa, Foto Alkulaa, Seinäjoella. Toiminta-alueeni on pääasiassa Etelä-Pohjanmaa, mutta kuvaan myös muualla Suomessa. 

Olen harrastanut valokuvausta jo useamman vuoden ajan - aina yläasteikäisestä asti. Toden teolla aloitin kuvaamisen vuonna 2012, kun sain ensimmäisen järjestelmäkamerani. Alkuvuosina minua kiehtoi erityisesti luontokuvaus, jonka avulla pystyin kehittämään omia valokuvaustaitojani. Tästä olen pikkuhiljaa edennyt ihmisten kuvaamiseen, jonka kautta kuvaamaan ensimmäisiä häitä, hautajaisia sekä ylioppilaskuvia. Pyrin jatkuvasti kehittämään taitojani eri osa-alueilla ja asenteeni on, että opin joka päivä jotain uutta.

Valokuvaaminen on aina kiehtonut minua syvästi. Siinä todellakin on jotain taianomaista: se, kuinka voin tallentaa hetken kuviksi, joita katsellessa muistellaan tätä kyseistä hetkeä useiden vuosikymmenienkin jälkeen. Ole siis yhteydessä, ja sovitaan myös teidän hetkienne tallentamisesta!

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja katsotaan tarkemmin Sinun valokuvaustarpeitasi.

Voit tutustua työni jälkeen portfoliossani.