Tarjoan erilaisia palveluita erikokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan. Kuvaukset voimme suorittaa juuri teille sopivana ajankohtana, myös tarvittaessa viikonloppuna!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kuvaus.


Laadukkailla henkilöstökuvilla annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Tuotan yrityksellenne laadukkaat ja juuri teidän tarpeenne täyttävät henkilöstökuvat käyntikortteihin, työmaakortteihin, nettisivuille tai vaikkapa esimerkiksi yrityksenne esitteisiin. Kuvauksen voimme suorittaa joko studiolla tai yrityksenne toimitiloissa.

Tarpeidenne mukaan valmiit kuvat voivat olla elegantin yksinkertaisia, passikuvan kaltaisia, mutta voimme myös ottaa muotokuvamaisemman lähestymistavan: rennon, mutta asiallisen.

Toimitan myös tarvittaessa yrityksellenne passikuvat passeihin, viisumeihin ja henkilökortteihin.

Henkilöstökuvaus


Ammattimaisilla tuotekuvilla varmistatte, että asiakkaat takuulla huomaavat tuotteenne ja palvelunne. Kuvat ja itse kuvauksen räätälöimme tarpeidenne mukaan: kuvaus onnistuu nopeallakin aikataululla ja luotettavasti. 

Tuotekuvaus


Ovatko yrityksesi vuosijuhlat tai vaikkapa esimerkiksi pikkujoulut lähestymässä? Erilaisten tapahtumien dokumentointi varmistaa sen, että saatte tärkeimmät hetket talteen, joita sitten voidaan muistella vuosienkin päästä. Tuotan yrityksellenne laadukkaat kuvat ja kuvakollaasit tapahtumistanne sekä juhlistanne.

Tapahtumakuvaus


Verkkosivut ovat nykyään välttämättömät yritykselle. Olen tehnyt verkkosivuja Squarespace-palvelun avulla jo useamman vuoden ajan. Luon teille näyttävät, mobiilissa ja tietokoneella toimivat nettisivut juuri teidän tarpeenne ja toiveidenne mukaan! Opetan myös teille sivujen päivittämisen, jotta voitte lisätä ja muokata niitä helposti myös itse! Esimerkkejä tekemistäni sivuista: https://www.studiosaarinen.fi (tämä sivusto) ja https://www.jalasjarvenjalas.fi

Verkkosivut