Tarjoan erilaisia palveluita erikokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan. Kuvaukset voimme suorittaa juuri teille sopivana ajankohtana, myös tarvittaessa viikonloppuna!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kuvaus.


Henkilöstökuvaus

Laadukkailla henkilöstökuvilla annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Tuotan yrityksellenne laadukkaat ja juuri teidän tarpeenne täyttävät henkilöstökuvat käyntikortteihin, työmaakortteihin, nettisivuille tai vaikkapa esimerkiksi yrityksenne esitteisiin. Kuvauksen voimme suorittaa joko studiolla tai yrityksenne toimitiloissa.

Tarpeidenne mukaan valmiit kuvat voivat olla elegantin yksinkertaisia, passikuvan kaltaisia, mutta voimme myös ottaa muotokuvamaisemman lähestymistavan: rennon, mutta asiallisen.

Toimitan myös tarvittaessa yrityksellenne passikuvat passeihin, viisumeihin ja henkilökortteihin.


Passikuvanammattilainen.jpg

Studio Saarisella on Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n myöntämä "Passikuvan ammattilainen" -tunnus. Tunnuksen saadakseen kuvaamolla tulee olla vähintään 99 prosentin onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin (lisätietoa tunnuksesta täällä).


Tuotekuvaus

Ammattimaisilla tuotekuvilla varmistatte, että asiakkaat takuulla huomaavat tuotteenne ja palvelunne. Kuvat ja itse kuvauksen räätälöimme tarpeidenne mukaan: kuvaus onnistuu nopeallakin aikataululla ja luotettavasti. 


Ovatko yrityksesi vuosijuhlat tai vaikkapa esimerkiksi pikkujoulut lähestymässä? Erilaisten tapahtumien dokumentointi varmistaa sen, että saatte tärkeimmät hetket talteen, joita sitten voidaan muistella vuosienkin päästä. Tuotan yrityksellenne laadukkaat kuvat ja kuvakollaasit tapahtumistanne sekä juhlistanne.

Tapahtumakuvaus


Suunnittelen yhteistyössä yrityksenne kanssa juuri teille sopivat mainokset lehtiin sekä sosiaaliseen mediaan. Myös esitteiden ja mainoslehtisten suunnittelu kuuluu osaamiseeni. Olen esimerkiksi suunnitellut Hirvijärven Raittiusseuran Suoma 100 -näytelmän esitteet, mainokset sekä käsiohjelman. Suunnittelen myös kaiken oman mediani: mainokset, lehtiset, esitteet, käyntikortit sekä sosiaalisen median kuvat (kansikuvat, mainoskuvat sekä profiilikuvat).

Mainosten ja esitteiden suunnittelu


Verkkosivut

Verkkosivut ovat nykyään välttämättömät yritykselle. Olen tehnyt verkkosivuja Squarespace-palvelun avulla jo useamman vuoden ajan. Luon teille näyttävät, mobiilissa ja tietokoneella toimivat nettisivut juuri teidän tarpeenne ja toiveidenne mukaan! Opetan myös teille sivujen päivittämisen, jotta voitte lisätä ja muokata niitä helposti myös itse! Esimerkkejä tekemistäni sivuista: https://www.studiosaarinen.fi (tämä sivusto) ja https://www.jalasjarvenjalas.fi

circle-member-badge-black.jpg

Asiakkaitani